לנזבורה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/11/2001 | 12:45 | מאת: לנזבורה

הייייייייייייי את יודעת היום עשיתי חושבים עם עצמי ואני לא יכולה לחשוב איך שבוע אפילו יומים אני היה במסגרת של אנשים ועוד שאני לא מכירה.. נזבורה יקרה= היופי להפך מלהוסיף המון המון בנות מכנאות בך וכתוצאה שונאות גם. הפחד להיות לבד נורא מדאיג אותי. לך היה שינוי בין בית הספר לצבא????? אני בימים האלאה לא מסוגלת להכל פתאום אני בוכה נלחצת. וזה לא סתם זה משהוא שהיה ..... אני מתגייסת ב 8 לדצמבר כול טוב אוהבתתתתתת

15/11/2001 | 17:06 | מאת: לנזבורה

יאללה שלך, תתגייסי כבר! עלית לכולם על העצבים עם השאלות שלך, חתיכת נודניקית! אולי בצבא תלמדי סוף סוף לכתוב שני משפטים בלי שגיאות?

15/11/2001 | 17:57 | מאת: joker

מה ההיגיון?

15/11/2001 | 19:07 | מאת: נזבורה

היי נטעלוש! את יודעת? אני חושבת על מה שאת אומרת בקשר ליופי ולתגובה של הבנות אליו, ואת יודעת לאיזה מסקנה אני מגיעה? - נכון שתמיד היו ותמיד יהיו אנשים בכלל ובנות בפרט שלא יפרגנו - אם זה ליופי שלך, או לכשרונות שלך בתחום זה או אחר. אבל יש גם אנשים אחרים, יותר בריאים בנפשם מהקנאים, שמבינים שהנתונים של האחרים לא באים על חשבון הנתונים שלהם ולכן יכולים לפרגן לשני בלב שלם מבלי שיפול להם איזה כתר מהראש. אבל יש עוד עניין אחר: את אומרת שההתרחקות שלך מהאנשים מתפרשת כסנוביות, ויתכן שזאת הסיבה שיש בנות מסויימות שאולי מסתייגות ממך. את יודעת, כשאנשים רואים מישהו שמתרחק מהם, הם לא תופסים בדרך-כלל שזה בגלל פחד או ביישנות ומפרשים את זה כסנוביות/התנשאות וכולי. ובמקרה שלך - יכול להיות שהבנות אומרות - "תראו את זאת, בגלל שהיא יפה היא חושבת את עצמה" - וכדומה. אז דווקא זאת ההזדמנות בשבילך לנסות לשנות את ההתנהגות, להתחיל לאט-לאט להיפתח לאנשים, ואת בטח מבינה שהכוונה לא "לשפוך את המעיים על השולחן". הכוונה היא פשוט לא להתרחק, לדבר, לחייך, להאיר פנים - להראות לכולם שאפשר להיות גם יפה וגם נחמדה. תתפלאי, אבל גם אנשים אחרים, ממש כמוני וכמוך, צריכים שיתיחסו אליהם, שיחייכו אליהם, שידברו אליהם... וכמו שאת נפגעת מהיחס שלהם - אולי גם הם נפגעים ממך - כמובן מבלי שבכלל עולה בדעתך לפגוע אפילו בזבוב, אבל רק את ואני יודעות את זה. אז אל תחששי, נטעלוש, תתחילי לדבר עם האנשים - על כל מה שבא לך - ותראי שייפתח בפנייך עולם חדש ומרתק! בהצלחה - וכרגיל מחזיקה לך חזק-חזק - ותמשיכי לכתוב ולספר הכל! שלך - נזבורה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית