לנזבורה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/11/2001 | 09:32 | מאת: לנזבורה

הייי מה שלוךךךך התגעגעתיי נורא כן כן מתקרב יום המפחיד ביותר לחיייי אחת יקירתי מגיעה לך אלף ואחת תודות מימני עזרת לי המון כמה שתמיד הייתי רוצה עוד ועוד לשאול את אותה השאלה שהייתה תמיד... אך לפעמים אני מרגישה כבר לא בנוח כשאני חוזרת וחוזרת על אותה שאלה, אבל בינינו בעייתי היא זו. כן עדיו הפחד שלהיות כמו תמיד, הפחד לא להתיחס כדאי שלא הפגע מתגובות דבר שיוצר ניתוק ביני לבינם... אבל ככה אני מרגישה הגנה. לצעריי אין לי כוחות להתמודד ולפעמים עדיו אני מוצאת את עצמי אם הקשיחות הקרירות וכ... אחת בבקשה אנה מימך עזרי לי מה דעתך... אייך לך היה???????אוהבבבתתתתתת

15/11/2001 | 11:02 | מאת: נזבורה

היי נטעלוש! איזה טלפתיה! ממש אתמול חשבתי עלייך - שכבר המון זמן לא שמעתי ממך - וחשבתי שאולי כבר התגייסת. אז מתי בדיוק את מתגייסת? - סליחה אם אמרת לי ושכחתי - מה לעשות, הראש כבר לא עובד... ((-: בכל אופן, אם את שואלת איך לי היה בצבא - אז אני יכולה לומר חד וחלק - פשוט כיף!!!! אני לא אשקר לך ואגיד שתמיד הכל היה חלק, שאף פעם לא היו חיכוכים מסוג זה או אחר כי פשוט אין חיה כזאת. אפילו במשפחה ובין החברים הכי קרובים לפעמים יש חיכוכים ותקלים. אבל אני מדברת על הסך הכל, והסך הכל באמת היה כיף, ולא הייתי מתנגדת לחזור שוב לתקופה ההיא. לבית הספר, למשל, בעד כל הון שבעולם לא הייתי חוזרת, אבל לצבא - בכיף!!! ורק שתביני, שאני הייתי, כידוע לך, בדיוק כמוך - חסרת בטחון ומפוחדת, ולי לא היה נכס חשוב שיש לך - דהיינו הופעה חיצונית נאה, שאי אפשר לזלזל בה! חוץ מזה, אני לא ממש טיפוס שנהנה להיות במסגרות לוחצות ולקבל פקודות. אבל בכל זאת שרדתי והפקתי מזה את כל הטוב שאפשר! ואם אני עשיתי את זה - אז כל אחד יכול! שיהיה לך כל טוב - ותמשיכי לכתוב ולשאול כמה שאת רוצה - זה בכלל לא מפריע, להיפך! כיף לי שאני יכולה לעזור לך! מחזיקה לך חזק-חזק!!!!!!!!1 נזבורה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית