אולי תרדו כבר מ"אור???

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

14/11/2001 | 23:19 | מאת: ליהי

אני נמצאת בפורום הזה די הרבה זמן... אור הוא אמנם לא טיפוס סובלני במיוחד ויש לו הערות די מכסחות, אבל הוא לא פוגע ולא מזיק פה לאף אחד! צריך לדעת לכבד גם את מי ששונה ממך, כל אחד הוא משהו אחר... ואור בדרכו המיוחדת מקסים לדעתי... אני קוראת את כל ההודעות נגדו במשך כמה שבועות , גם בפורום הלם קרב- ומתאפקת ומתאפקת אבל ............. כמה אפשר להתאפק? איזה מסכן הוא שבגלל שהוא לא שיא הנחמדות אז כולם חושבים שהוא המניאק... אני בטוחה שהוא יכול להסתדר בעצמו בעניין הזה, אבל הפעם כבר לא יכולתי להמשיך לשתוק!.... יש כאן מישהו שכנראה מאד מאד מיסכן ומתוסכל... אבל מה זה משנה מי זה ומה הוא כותב... שיכתוב מה שבא לו.. מי מתייחס בכלל???

14/11/2001 | 23:57 | מאת: איתן

ליהי את צודקת אני רואה שמאשימים אותו ואני לא מבין למה יש כאן מישהו מן חרא קטן כזה (סליחה על הניסוח אבל כנראה שזה מה שהוא באמת) שקוראים לו א' שהוא (הכלבלב הקטן) מתחזה בשם שלי וכנראה גם בשם של אור ומנסה לסכסך בינו וביני ובין כל באי הפורם. אחרי הרה הוא מעתיק את מה שהיא כותבת. אין מה לעשות שכלבלב מסכן (כלבלב על שתיים, אני לא יעליב עם שלם של כלבים על 4) חושב שהוא משהו או מישהו. אבל בעצם אפס זה מספר גבוה מידי בשבילו כי הרמה שלו אפילו לא מתקרבת לאפס. אני לא רוצה לרדת לרמה שלו כי זאת ממש התרסקות בירידה ברמה. אבל אני חייב לשמור על השם שלי. אז תסלחי לי שאני תקיף. אני מקוה שהוא קורה ומבין מה הוא באמת איתן

15/11/2001 | 00:28 | מאת: HERA

ליהי, באיזשהו שלב אי-אפשר יותר לשתוק. כבר כמה זמן "מסתובבים" פה טיפוסים שמציקים (ולא רק בפורום הזה). אחרי שפרקתי חלק מהמתח שלי - אתמול - החלטתי לא להגיב יותר לכל המזיקים. אבל אני יכולה להבין את אור או איתן, מכיוון שמישהו משתמש בשמם כדי לפגוע בחברי הפורום האחרים.

15/11/2001 | 07:46 | מאת: "אור

הממממ תודה על התמיכה מכל אלה שתמכו נכון...אני לא הכי נחמד!!! אבל יש לאנשים בעיה אם מי שאומר להם את האמת בפרצוף אני נחמד אם מי שנחמד וגס אם מי שמלכלך בכל אופן נמשיך להשתתף כאן בפורום על אפם וחמתם!! בכל אופן כפי ששמתם לב אני את שלי אומר גם בלי צורך להתחזות שיהיה לנו יום טוב!!!

15/11/2001 | 11:16 | מאת: ליהי

אמן ואמן! :-)

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית