טיפול ביתי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

14/11/2001 | 22:25 | מאת: בת מודאגת

אחיי ואני פנינו אליה והסברנו לה כמה חשוב לנו שתראה רופא שיוכל לעזור לה,אך הסטיגמה של פסיכאטר נראה לנו מפחיד אותה,האם ישנם פסיכאטרים המגעים לבית וכיצד אפשר להגיע אלהם. בתודה מראש.

16/11/2001 | 01:35 | מאת: טלי וינברגר

שלום רב, ממכתבך הקצר לא הצלחתי להבין לגמרי במה מדובר, אולם כפי שאני מצליחה לנחש, אזי באישה מבוגרת הסובלת מבעיה כלשהי, נפשית כנראה, אך אינה מעוניינת ללכת לפסיכיאטר. ובכן, אכן יש פסיכיאטרים המגיעים לביקורי בית, וזה עולה פעמים רבות הון עתק. עליך לברר בקופת החולים של אימך מה ניתן לעשות בנוגע לביקור בית בהתאם למצבה של אימך, ואולי יהיו להם פתרונות נוספים. בברכה, טלי פרידמן

16/11/2001 | 04:01 | מאת: דר' עמי אבני

שלום יש בהחלט אפשרות לפסיכיאטרים המגיעים לבית במידה ויש בכך צורך בברכה עמי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית