שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

14/11/2001 | 20:12 | מאת: חיים

שלום רב, יש לי חשד שמסיבות לא רלוונטיות נעשה לי רישום במשרד הבריאות וזאת לאור סכסוך ופרובוקציות מצד הקיבוץ בו אני מתגורר. ברצוני גם לציין שכאשר אני פונה לרופא מקצועי בקופת חולים נמסר לי תמיד שיש לי פטור מתשלום. אני מאוד אודה לך אם תדריך אותי כיצד אני יכול לקבל תשובה מוסמכת וחד משמעית בנדון. תודה חיים

15/11/2001 | 00:34 | מאת: HERA

חיים, ניסית לפנות ישירות למשרד הבריאות?

15/11/2001 | 01:28 | מאת: יונת

חיים לילה טוב ! מה זאת אומרת שיש לך פטור מתשלום אם אתה חבר קיבוץ אז אתה גם חבר קופת חולים גם אני חברת קיבוץ ולכן לא ברורה לי שאלתך האם הקיבוץ לא משלם לכל חבריו את הוצאות הבריאות?עם כל המשתמע מכך?

16/11/2001 | 01:40 | מאת: טלי וינברגר

חיים שלום רב, לצערי נראה לי שתוכל לקבל את התשובה בקופת החולים שלך. תתקשר למי שאחראי על הכספים בקופה, ותשאל. אין כמו לדעת את הדברים ממקור ראשון. טלי פרידמן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית