הגיל הרך

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

14/11/2001 | 19:33 | מאת: דנה

לרווית ניסן וד"ר אורן שלום רב . אני מודה לכם על התיחסותכים לבעיתי אם אכן יש בעיה מה דרכי הטיפול במקרים אלו מאחר ומדובר בילד בן שלש וחצי אני חוששת ממתן טיפול תרופתי. תודה דנה!

15/11/2001 | 05:32 | מאת: רוית ניסן

דנה בוקר טוב. לרוב לא משתמשים בטיפול תרופתי בגיל הרך. הטיפול הנפוץ יותר הינו פסיכותרפיה המשלבת משחק ו/ או יצירה עם דיבורים והדרכת הורים. אבל לפני הטיפול יש לאבחן את הבעיה ולאחר האיבחון נהוג לשתף את ההורים במסקנות ובהמלצות להמשך- ואתם צריכים לתת את הסכמתכם. בברכה. רוית

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית