סרוקסט

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

14/11/2001 | 17:58 | מאת: יעל

אני מטופלת בסרוקסט כבר שנתיים. מאז עליתי 15 קילו. הסרוקסט נותן לי בחיים הרגשת נינוחות ושלווה. החרדות נעלמו, ושוב דבר לא נראה נורא. האם יתכן שהתחושות הנ"ל גורמות לי להכשל בכל דיאטה שאני מתחילה - כי תחושת "הלא שמה זין על כלום" - עובדת גם בכיוון הזה ואני לא מסוגלת לרדת במשקל כי אולי לא ממש אכפת לי? אבל נורא אכפת לי שהשמנתי ואני לא מסוגלת להתמיד בשום דיאטה. בעבר עשיתי דיאות ללא בעיה

14/11/2001 | 19:21 | מאת: דר' עמי אבני

יעל שלום ניתן לנסות להחליף לתרופה אחרת שיתכן שתאפשר לך לרדת במשקל ועדין להרגיש טוב אנא הוועצי ברופאך בהצלחה עמי

15/11/2001 | 00:35 | מאת: אסטרליס

ברצוני לדעת האם סרוקסט גורם לבחילות ןהקאות וכמה זמן לוקח להתרגל לתרופה?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית