אבחון תסמונת קשב

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

14/11/2001 | 08:17 | מאת: טל

לאחר קריאה רבה על הנושא הגעתי למסקנה שבני המתבגר סובל מתסמונת add. שאלתי היא מה השלב הבא ? למי לפנות לאבחון?פסיכולוג? פסיכיאטר? נוירולוג? מאבחן דידקטי? או לפנות לאגודה המתמחה בליקויי למידה? האם הדרך היחידה היא רק אבחון פרטי שעולה מעל 1000 ש"ח? בתודה מראש.

14/11/2001 | 11:26 | מאת: הצעה מעשית

לא יש גופים ממשלתיים ליד בתי החולים והתשלום הינו נמוך יותר אני יודע על מוסד הצמוד לביהח איכילוב-תל אביב התקשרי למרכזיה של מרפאות חוץ באיכילוב ומשם ינחו אותך. לתסמונת קוראים בשם מלא "הפרעת קשב וריכוז" וכך זה מוכר . כדאי גם לברר בקופת החולים שלך ולא להסתפק בתשובה של הרופא המקומי אלא להגיע למשרד הראשי. כדאי לברר גם בביח שנידר פתח-תקוה גם שם יש מחלקה חיצונית לאבחון חפשי ב144 בברכת הצלחה ,יורם מצ"ב אתר אינטרנט ישראלי : http://community.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=f/index&forum_id=1280&cat_id=306 כאן יש מידע נוסף!

14/11/2001 | 17:59 | מאת: HERA

טל, יש פסיכולוגים שמתמחים באבחוני הפרעות קשב. את יכולה לנסות ולבדוק דרך קופת החולים בה את חברה אם יש להם איש מקצוע בתחום הזה (מה שיוריד את העלויות).

14/11/2001 | 19:24 | מאת: דר' עמי אבני

שלום יש אשים שונים ומקצועות שונים העוסקים באבחון עדיף משהו שעוסק יורת בנושא קיימת יחידה בקופת חולים כללית שעושה אבחון ויתכן שדגם בקופות אחרות אנא בררי דרך הקופה שלך אם הסכום הכסף נשמע לך מוגזם בהצלחה עמי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית