געשים, רעשים וחזרה ל"שקט תעשייתי"

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

14/11/2001 | 00:19 | מאת: ד"ר אורן קפלן

למשתתפי הפורום שלום כפי שבוודאי שמתם לב הפורום מעט גועש לאחרונה. הנהלת האתר והיועצים מעוניינים לשמור על צביון הפורום כמקום שנותן אפשרות לשאול שאלות מקצועיות בתחום הטיפול הנפשי, הפסיכולוגיה והפסיכיאטריה, כמו גם לתת תמיכה והכלה. זאת לפונים באופן חד פעמי לפורום וכמובן למשתתפיו הקבועים. במסגרת הזו אין מקום לאלימות מילולית מכל סוג שהוא, ולכן הנהלת הפורום מוחקת הודעות החוצות את הקווים האדומים. בעת געש לעיתים הגבולות נוקשים יותר, ואז עלולות להימחק גם הודעות "גבוליות" שבמצב אחר אולי היו נשארות, אך ההגנה על הפורום נמצאת כעת במקום הראשון, ולדבר יש לעיתים מחיר. לבסוף, ברצוני לבקש שוב ממשתתפי הפורום הקבועים להימנע מהתכתבות אישית על גבי הפורום. ניתן להחליף כתובת מייל אחד עם השני ולהתכתב בצורה דיסקרטית זה עם זה. בואו ננסה נשמור על המתחם הציבורי של הפורום להודעות שרלוונטיות לקהל הרחב או לשאלות אישיות. בברכה ד"ר אורן קפלן

14/11/2001 | 00:30 | מאת: HERA

אורן שלום, לזה התכוונתי במייל ששלחתי... זו התחושה הזו, שהרבה גועש פה מאז שהגעתי. לא תהיינה יותר התכתבויות אישיות, זה בהחלט לא המקום. אני מניחה שלהרבה מהסערה שהיתה היום תרמתי לא מעט - זה לא היה לעניין, אבל זו היתה דרך -לא ממש חיובית - לפרוק מתח שמעיק. HERA.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית