הגיל הרך

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

13/11/2001 | 20:48 | מאת: דנה

שאלתי מופנת הן לפסיכולוג קליני והן לעובדת סוציאלית :האם יש מקום להתיעצות ןלטיפול לילד בן שלוש וחצי שעדיין לא גמול מטיטול (צואה בלבד) אינו מוכן לשבת בשירותים כשהדבר כולל גם הפרעות קשב וריכוז אי שקט ודיבור מעט משובש ולא תיקני? אני בהתלבטות קשה מאד האם להניח לו או לפנות לטיפול אודה לכם על תשובה מהירה תודה מראש דנה.

13/11/2001 | 21:22 | מאת: רוית ניסן

דנה שלום. מדוע ההתלבטות כל כך קשה? את מתארת כמה צדדים בעייתיים אותם את רואה בעצמך. יתכן וישנו קשר בין שלושת הדברים: הצואה, שיבושי הדיבור וחוסר השקט. שווה לדעתי לפנות לייעוץ בכדי לעשות סדר: מה אורגני, מה רגשי? ולטפל בכדי למנוע בעיות עתידיות. (בתחום הלימודים ובתחום הרגשי). מה דעתך? אשמח להמשיך ולחשוב איתך על כיוונים אפשריים. בברכה. רוית.

13/11/2001 | 21:38 | מאת: ד"ר אורן קפלן

מצטרף לדעתה של רווית. אם יש התלבטות כדאי להתייעץ. אינני רואה סיבה להישאר עם התחושה שמשהו לא בסדר. בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית