עבור ליהי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

13/11/2001 | 20:16 | מאת: עופר

ליהי יקרה : אני מזהה בך חור ענק מבחינה רוחנית. נסי למלא אותו באמונה כלשהי במשהו נשגב ממך. אם את מעוניינת בהצעות קונקרטיות יש לי , אבל במדיה הזו ישמעו מגוחכות. רצוי שתמצאי את האמונה בתוכך. לי האמונה עזרה לי\ עוזרת לי לשלוט ביצר שכמעט הרס את החיי ו כן להתגבר על מצוקות החיים. אגב ... שימי לב כמה אנשים ממש אוהבים אותך כאן. המתיקות שלך עוברת את המסך. קשה לנו לראות אותך סובלת. תתעודדי. בהצלחה

14/11/2001 | 18:21 | מאת: ליהי

עופר ..... לא יצא לנו "להכיר" אז קודם כל נעים מאד....:-) דבר שני, רציתי להגיד לך תודה מכל הלב על העידוד והעיצה החמה (והחכמה), ואני דווקא אשמח לשמוע עוד, לא אכפת לי מגוחך או לא - אתה יכול להגיב ולהציע מה שבא לך, אני בכיף אשמח לקרוא ומי יודע אולי גם ליישם... אז.. מחכה להמשך... , :-)

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית