סכיזופרניה - ריספרדל

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

11/11/2000 | 00:44 | מאת: אמא של...

בני אושפז בכפייה, בן שלושים, מקבל מזה שבועיים ריספרדל...קראתי בנושא באינטרנט. האם מישהו יודע קצת יותר על השפעתו החיובית וגם השלילית???. האם ידוע לכם כיצד מקצרים את התקופה שנקבעה על ידי ועדה (שלא מצוות בית החולים,) אלא בגלל ערר שלו על האשפוז הכפוי????? ומה תפקידו של כדור הדקינט שקיבל בימים הראשונים ...אולי הוא נוגד תופעות לואי של הריספרדל? תודה

11/11/2000 | 08:21 | מאת: ד"ר אבי פלד

אמא של... כתב/ה: > > בני אושפז בכפייה, בן שלושים, מקבל מזה שבועיים ריספרדל...קראתי > בנושא באינטרנט. > > האם מישהו יודע קצת יותר על השפעתו החיובית וגם השלילית???. רספרידאל = תכשיר חדש אנטי-פסיכוטי > > האם ידוע לכם כיצד מקצרים את התקופה שנקבעה על ידי ועדה (שלא > מצוות בית החולים,) אלא בגלל ערר שלו על האשפוז הכפוי????? כל אדם (כולל) את יכולה לערער על החלטת הוועדה - הועדה חייבת להתכנס לדון מחדש במקרה - אני ממליץ לך לערער ברגע שיהיה שיפור במצבו - כאשר הוועדה רואה שיש שיפור יחד עם עירעור שלך הסיכויים שתקדים את השיחרור גדל > > ומה תפקידו של כדור הדקינט שקיבל בימים הראשונים ...אולי הוא נוגד > תופעות לואי של הריספרדל? > > > > תודה

11/11/2000 | 09:55 | מאת: אמא של...

אני מודה לך מאד על תשובתך אליי.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית