בוקר טוב לכולם...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

13/11/2001 | 06:41 | מאת: noname

אני יודעת שלא קל. אם היו לי את המילים הנכונות ולא הייתי עכשיו במעין black-out רגשי הייתי מנסה לעודד אתכם... אני מאוד רוצה, אבל חסרה מעט את המילים כרגע, מרגישה שאם אכתוב משהו מעודד ולא אצליח להרגיש אותו זה יהיה סתמי וריקני מתוכן גם עבורכם. תרגישו טוב, אני.

13/11/2001 | 09:59 | מאת: ויוי

בוקר טוב גם לך , יקרה, הבעת את רצונך ,ואת כאן , זה מספיק . שהשמש תיזרח עליך היום ושתיהני מחומה . שלך ויוי

13/11/2001 | 10:25 | מאת: איתן

נונייים יקרה:)) קודם כל בוקר טוב.:)) @-------)----- דבר שני אנחנו מתגעגעים אליך:)) את מוזמנת מתי שתירצי. מתי שתחושי שבא לך לדבר או לכתוב. את ממש מוזמנת אני מאחל לך מכל הלב. רק טוב. שתסדרי את כל המחשבות בכל התיקיות שלהם. ושאת תיהי שמחה ומאושרת:)) ומחיכת:)) איתן

13/11/2001 | 15:00 | מאת: HERA

אבל את לא חייבת לעודד את כולם כל הזמן - זה באמת מרוקן את המצברים הרגשיים. לפעמים צריך לדעת גם לקבל עידוד, לא רק לתת. כי מי שנותן כל הזמן נשאר בלי כלום... תתייחסי לזה כאל סחר חליפין - כשיש לך ואת יכולה לתת, יהיה מי שיקבל. אבל כשאת מרוקנת, ורוצים לתת לך, אז תקחי... כמה שאת יכולה ובצורה שנוחה לך. ויש פה מי שרוצה לתת לך... לחזק אותך... או סתם להיות פה בשבילך - כל אחד לפי היכולת שלו. אל תעצמי עיניים לזה... קבלי בסבלנות, וכשיהיה לך כוח ומילים משלך, נדע שמשהו הצלחנו לתרום עבורך.

13/11/2001 | 15:38 | מאת: איתן

שלום הרה היקרה:) מה מצבך היום???:))) נחמד מה שכתבת לנוניים. ונוניים אם את קוראת את מה שכתוב כאן אז תדעי שאני מסכים אם הרה ב 10000000000 ויתר אחוזים:)) אנחנו כאן בשבילך:)) @-----)----- איתן

13/11/2001 | 20:00 | מאת: Jacki

את זוכרת שסיפרתי לך פעם על זה שאני מרגישה קהות רגשות?? אז באמת זה לא נעים. עכשיו זה די להיפך, אני מתפרקת, אני בוכה וכו'. זהו, פשוט רציתי לספר לך את זה ולהראות לך איך הדברים יכולים להשתנות ממש מקצה לקצה. שיהיה לך רק טוב אחותי היקרה.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית