יחסים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

13/11/2001 | 00:28 | מאת: ליאת

אני בת 19 דתייה. מזה כחצי שנה אני מקיימת יחסי מין מלאים עם בחור צעיר ממני בן 15. אני עובדת מעט לפרנסתי וכך אני מממנת בית מלון לצורך המעשה. אני מאוד נהנית מחברתו וממעשיו בי. יש לו נסיון רב . הבעייה שאני מעוניינת בקשר יתר רציני ואת זה אין הוא יכול לספק. אני התחלתי לצאת עם בחור חרדי]שידוך[ אך מאחר ואין מין אז הבחור הצעיר ממני מספק אותי. לתשובתך אודה.

13/11/2001 | 00:46 | מאת: adi

ליאת, אני מפחדת שמבחינה חוקית אפשר להסתבך. עדי

13/11/2001 | 06:41 | מאת: ד"ר יוסי אברהם

שלום רב, העצמאות שלך, והפתיחות שלך מרשימים. אבל: מה שמרשים אותי, יכול להיות מה שיחשב הרסני עבור אחר/ים בסביבתך התרבותית. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

15/11/2001 | 01:39 | מאת: יעל

תעשי טובה תפסיקי לבלבל את המוח, תגידי אין לך מה לעשות? עוד שונאת דתיים אחת, אילו היית דתיה לא היית מעזה לספר את זה, וודאי שאם את מתנהגת כך את לא דתיה, רק מדהים אותי איך נער בן 15 הוא "בעל ניסיון רב" תעשי טובה, פה זה לא מקום לזיבולי השכל שלך.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית