שאלה למומחים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

08/11/2001 | 22:53 | מאת: הילה

לאחרונה שמתי לב שעולה לי החום לאחר מצבי לחץ אני מצויה בלחצים כמעט כל יום הייתי מאוד מעוניינת לדעת מדוע מידת החום עולה ? האם זה קשור ללחץ? מה הייתם ממליצים לעשות? מקווה שתענו לי תודה הילה

09/11/2001 | 00:42 | מאת: טלי וינברגר

הילה שלום רב, לחץ עלול לגרום לתופעות פיזיולוגיות רבות. אך ראשית, לפני שאנחנו מסיקים מקסנות מהירות, הייתי מציעה לך ללכת לבדיקות אצל רופא המשפחה, ולהיות משוכנעת שמקור החום אינו בעקבות משהו פיזיולוגי. במידה ואכן יתברר שמדובר בתגובה ללחץ ללא ממצא פיזיולוגי אחר, אפשר לשקול טיפול תרפויטי או תרופתי או שילוב של השניים. בברכה, טלי פרידמן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית