מתבגרת משועממת

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

08/11/2001 | 12:11 | מאת: rosi

ביתי בת ה-13 , ילדה יפה ומקובלת בחברה, תלמידה טובה, בת נהדרת וכו'. בזמן האחרון היא טוענת שמשעמם לה, טוענת החברות שלה עסוקות ולא יכולות להיפגש איתה, לא רוצה ללכת לחוגים (חוץ מאירובי שעדיין לא מצאה באזור מגורינו), ונכנסת לפעמים למצבי רוח שלא מוצאים חן בעיני, בוכה בהתרגשות, כאילו אין לה אף אחד בעולם. יש לציין שהבית שלנו הוא בית חם ואוהב, גם אני, בעלי והאחים אוהבים ותומכים מאד, אך אני לוקחת ללב מאד את מצבי הרוח האלו ולא יודעת איך לעזור לה, שאלתי אותה אם קרה משהו חריג שאני צריכה לדעת ואמרה שלא, סתם בא לה לבכות. נא עזרו לי לעזור לה לעבור את גיל הטיפש-עשרה ביתר קלות. תודה

08/11/2001 | 14:41 | מאת: HERA

rosi, אם מישהו היה ממציא תרופת פלאים לגיל התבגרות קל, הוא היה מיליונר!!! עכשיו הכי חשוב לה שתהיו לצידה (למרות שמתחיל שלב המרד...), ואם למרות זאת עדיין קשה, תשקלו איתה את האפשרות לפנות לייעוץ (אפילו דרך יועצת בי"ס). בהצלחה, HERA.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית