סרוקסט

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

09/11/2000 | 21:13 | מאת: מיכל

שלום. מזה כחודש וחצי אני לוקחת כל בוקר סרוקסט. היום בצהרים נזכרתי שכנראה שכחתי לקחת כדור.לקחתי מיד כדור. שאלתי היא: אם לא לוקחים את הכדור בשעה הרגילה זה יכול לגרום לנזק, או אם במקרה לוקחים שניים ביום האם זה מזיק גם. אשמח לתשובה מהירה! מאד מודאגת. מיכל

10/11/2000 | 00:02 | מאת: ד"ר אבי פלד

מיכל על תדאגי לא קורה דבר עם שוכחים לקחת את התכשיר אפילו יומים - וגם עם בטעות נוטלים 2 אפילו 3 כדורים התכשיר אינו רעיל - אינו מסוכן - והשפעתו היא השפעה מאזנת לכן לא יוצעים מאיזון עם שינויים קטנים ונדירים באופן לקיחת התכשיר מי רשם לך את הטיפול את זקוקה למעקב והדרכה צמודים שכוללים גם מי שיתן לך תשובות אלו אשמח להמשיך ליעץ

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית