אלטרנטיבה לריטלין

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

07/11/2001 | 23:30 | מאת: מיכל

שלום אחי הצעיר אמור לקבל ריטלין וכתבתי כאן כדי לקבל עזרה בנושא אלטרנטיבה לריטלין אחרי כל הדברים הגרועים ששמעתי על התרופה ועל תופעות הלוואי שלה אם מישהוא יכול להפנות אותי למקור כל שהוא בנושא אני אודה לו/לה מאד תודה מראש מיכל

08/11/2001 | 00:27 | מאת: HERA

אני חושבת שברשימת הפורומים יש פורום לרפואה אלטרנטיבית... תנסי לבדוק שם

08/11/2001 | 08:39 | מאת: הצעה מעשית

הקישי את המילים : הפרעת קשב וריכוז בכפתור החיפוש באתר זה ,ותמצאי שאלות ותשובות קודמות בעניין. בברכת הצלחה,יורם

26/08/2002 | 21:49 | מאת: אורית

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית