קשיי ריכוז

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

07/11/2001 | 16:27 | מאת: יוסי

אני בגיל 26 יש ליבעיה של חוסר ריכוז בפעולות פשוטות ביזמן פעולה מסוימת אני "חולם מעופף" לא מרוכז אני מיתעצבן "ויורד עלי" זה קודה גם כשאני מדבר אני ניכנס לבלק אאוט ולא מצליח להיתרכז בדיבור בשמיעה ליפעמים אני מפספס כמה מילים יש לציין שתשובותי לפעמים יוצאות מתוך פחד ולא תמיד לפי מה שאני חושב . תודה

07/11/2001 | 21:23 | מאת: HERA

יוסי, תפנה לאבחון, כדי שתדע אם הפרעות הריכוז נובעות מגורם אורגני או מגורם נפשי. רק אחרי שתדע את זה, תוכל לטפל בבעיה על הצד הטוב ביותר. בהצלחה, HERA.

07/11/2001 | 23:38 | מאת: ד"ר אורן קפלן

בדיוק. זו גם המלצתי, פנה לאבחון. כדאי להתחיל בפגישת ייעוץ אצל פסיכולוג מומחה. הוא ינחה אותך לאחר מכן. בברכה ד"ר אורן קפלן

08/11/2001 | 08:42 | מאת: הצעה מעשית

השתמש בכפתור חיפוש ורשום: קשב וריכוז- יתקבלו לך שאלות ותשובות בענין אם אין לך בעיה עם אנגלית הקש את המילה ADD ותקבל חומר מענין מאד בברכה.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית