סוד כמוס

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

04/11/2001 | 15:15 | מאת: המורה

שלום, אני מורה בכתה ה' הפונה בעקבות שיחה שהיתה לי עם פסיכולוגית של תלמיד שלי. היא שיתפה אותי בזה שהילד סיפר לה שיש לו סוד כמוס, שאף אחד לא יודע אותו ולא יידע אותו. היא פנתה אלי שאנסה לדובבב את הילד. ברצוני לציין שהילד מאוד נבון, מופנם,שנה שעברה גילה נטיות לאובדנות. ילד מאןד אפטי, לא מתעניין בשום דבר. המשפחה לא מתפקדת כמשפחה נורמלית, הורים גרושים הילד גדל עם האם והסבא שמטיל חוקים מאוד נוקשים. חיפשתי פורום של פסיכולוגיה לילדים- אך לא מצאתי. אשמח שתפנו אותי לפורום המתאים תודה

06/11/2001 | 14:21 | מאת: דר' עמי אבני

שלום לך בהחלט יש מקום ליזמה של פניה לפורומים יחד עם זאת נדמה לי שיש גורמים מקצועיים שניתן לפנות אליהם בצנורות המקובלים איני בטוח שפניה אלייך לדובב את הילד היא הגישה הנכונה אני ממליץ לפנות קודם כל לגורמי מקצוע בדרכים מקובלות שכן המצב אכן נשמע מעורר דאגה בהצלחה עמי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית