ילדים וטריכוטילומניה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

05/11/2001 | 14:10 | מאת: טירונית

רק אתמול התוודעתי לנושא, מעוניינת לקבל מידע לגבי הטיפול המתאים ולמי לפנות. המלצות לגבי רופאים/מטפלים באזור המרכז.

05/11/2001 | 14:22 | מאת: רוית ניסן

שלום טירונית. על איזה גיל מדובר? תודה. רוית

05/11/2001 | 14:23 | מאת: טירונית

גיל 11.

05/11/2001 | 20:14 | מאת: רוית ניסן

שלום לך טירונית יקרה. אני ממליצה לפנות לפסיכיאטר ילדים המשלב טכניקות של היפנוזה לצד חשיבה פסיכודינאמית. תופעת תלישת השער הינה עקשנית בדרך כלל וקשורה להפחתת חרדה ו/ או הרגעה. רצוי להקדים ולטפל ולא לוותר. אם תרצי המלצה על פסיכיאטר ילדים- כתבי אלי לדואר האלקטרוני- בלחיצה על שמי. בהצלחה. רוית.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית