אני ממש בבעיה, תעזרו לי בבקשה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

04/11/2001 | 23:09 | מאת: מלא_תקווה

שלום, אני בחור שלוקח כבר כשנה וחצי 2 כדורי EFEXOR כל יום, וזה עוזר לי בבעיה שיש לי, אולם עם תופעות לוואי, המליצו לי לנסות לקחת במקום הכדורים האלה משהו טבעי בשם "שורש רדיולה" אמרו שזה נועד לבעיות דומות לשלי , ובכן ניסיתי, בשבוע שעבר לקחתי יומיים בבוקר EFEXOR ובצהריים את הגלולה הטבעית, והיה די בסדר, אחרי יומיים הפסקתי עם הEFEXOR לחלוטין והתחלתי עם הגלולה הטבעית, לאט לאט חזרה ההרגשה של הדיכאון אבל הבעיה הכי גדולה היא שהחל מהיום אני סובל מכאבי בטן שהם תופת, רצתי היום כ 40 פעם לשרותים, וזה ממש לא עובר, השאלה שלי ממה זה יכול לנבוע??? האם לקיתי בהרעלה מסוג כלשהו??? הייתי שמח לקבל עזרה מכל סוג שהוא. נ.ב. - היו ימים בעבר שלא לקחתי EFEXOR אבל אף פעם לא היה כזה מצב.

05/11/2001 | 06:14 | מאת: דר' עמי אבני

מלא תקוה שלום המליצו לי - מי בדיוק ולמה אתה סומך עליהם ? אם יש תופעות לואי משמעותיות אין הצדקה להמשיך מעל שנה באותו כדור יש חלופות רבות לפני הצעות מאנשים מלאי כוונות טובות אנא, פנה לפסיכיאטר והוועץ בו בהצלחה עמי

05/11/2001 | 08:13 | מאת: מלא_תקווה

אני סומך על מי שהמליץ מכיוון שאותו אדם סובל מאותן תופעות (או דומות) לשלי, כגון חרדות וזה עזר לו בצורה ממש טובה, התופעות לואי שהיו לי מהEFEXOR הן של עייפות כרונית, באופן כללי הרגשה לא נעימה, אבל את העבודה שלו הוא ביצע נאמנה, כלומר התחלתי לחיות, השאלה שלי היא , האם ישנם עוד כדורים מסוג הEFEXOR שיכולים לעזור לי??? אין לי כרגע רופא שמטפל בי, את הקודם עזבתי בגלל ההרגשה שהוא שידר שהוא ממש עושה לי טובה שהוא מטפל בי, תמורת תשלום מלא (מעבר למחירים של אחרים) אז החלטתי ללא טובות. אשמח לקבל עיצה על רופא אולי או דרך טיפול נוספת. תודה מלא_תקווה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית