מיניות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

04/11/2001 | 17:16 | מאת: גארי

אני דו מיני ועד היום קיימתי יחסים עם בני שני המינים. לאחרונה אני מתקשה לקיים יחסי מין עם בת זוגי ונמנע ממנה, דבר שפוגע קשות במערכת היחסים שלנו. מה עושים ???

04/11/2001 | 17:58 | מאת: HERA

גארי, לא צריך להיות קשר ישיר בין היותך ביסקסואל לבין המצב בינך לבין חברתך. אתה צריך לבדוק - עם עצמך - מה מפריע לך אצל החברה. האם קרה משהו ביניכם, שגורם לך להימנע מלקיים איתה יחסי-מין? אתה עדיין נמשך אליה? יכול להיות שאם תנהלו ביניכם שיחה רצינית ושקטה בנושא, תוכלו, ביחד, לגלות את מקור הבעיה ולנסות לפתור אותה.

04/11/2001 | 18:42 | מאת: ג

זהו שאני לא בטוח שאני נמשך אליה יותר..

05/11/2001 | 06:25 | מאת: ד"ר יוסי אברהם

שלום רב, דואליות יכולה להיות מרתקת. היא יכולה להיות גם קונפליקטואלית, ואז כדאי לפנות לתהליך ברור/ייעוץ אישיותי/נפשי. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

05/11/2001 | 09:50 | מאת: ג

בירור / יעוץ אצל מומחה באיזה תחום ???

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית