חרדות ותרופות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

03/11/2001 | 19:28 | מאת: shay_israel

שמי שי ואני סובל מחרדות כבר למעלה מ 4 שנים בעבר היתי מטופל ע"י פרוזק במשך כ- שנתיים ומאחר ולא עזר לי הטיפול ע"י הכדור לתווך הארוך וחדרה תמיד חזרה ובגדול הוחלט ע"י הפסיכולוג שלי להחליף לי את הכדור ל- סרוקסט שאלתי אליכם המומחים לדעת את ההבדלים שבין שני הכדורים? בתודה שי

03/11/2001 | 22:47 | מאת: דר' עמי אבני

שי שלום מי שמחליט אינו הפסיכולוג אלא הפסיכיאטר הכדורים שייכים לאורה קבוצה יש הבדל בתופועת הלואי (יחסי) התגובה לתרופה היא אישית מכל מקום חשוב שתהיה במעקב והערכה אחת לחודש לערך כדי להעריך האם התרופה מועילה ומה קורה עם תופועת הלואי בהצלחה עמי

04/11/2001 | 09:16 | מאת: shay

כמובן הפסיכיאטר טעות שלי בכתיבה ואני גם יודע את ההבדלים בינהם כמו שצינתי אחרי 4 שנים של חרדות וטיפולים. כונתי בשאלה היתה בשוני בפעולת כדור האפקטין לסרוקסט מבחינת פעולתו בגוף והשפעתו ביום יום. תודה שי

04/11/2001 | 20:56 | מאת: "אור

לדעתי מנסיון פרוזק רק משפר מצב רוח לא מתאים לחרדות סרוקסט טוב אבל פוגע בחיי המין וגורם לקושי בשינה אפקסור" כדור מצוין עובד גם על הסרוטונין וגם מרגיע לא פוגע בחיי המין ולא גורם לאי שינה... חיסרון גורם להזעות

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית