הפסקת כדור סרוקסט

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

03/11/2001 | 05:33 | מאת: זוהר

האים אין תופעות לואי אחרי ההפסקה? חברתי מיואשת מהסרוקסט בגלל החוסר רצון ליחסי מין ודימום בוגינה שנמשך כבר יותר משבועים. שאלה נוספת היא מעונינת להתחיל בכדור ציפרמיל לפי מה ששמעתי עיכוב האורגזמה בכדור זה קטן בהרבה האים נכון הדבר והאים מותר לעבור מידית לכדור החדש? מצפה לתשובה ותבורך על האיכפתיות מאנשים שסובלים תודה...

03/11/2001 | 06:00 | מאת: דר' עמי אבני

זוהר שלום יש רופא נא לפנות אליו כללית הפסקה של סרוקטס היא בהדרגה אחרת יש סכנה של תופעות לואי במעבר לכדור אחר לא בהכרח בנסיבות אילו יש אופציות נוספות שואלי עדיף לשקול אותן ולאו דווקא ציפרמיל לסכום נא לא לנהל את הטפול לבד דרך מומחה עלום שם באינטרנט (גם אם זה אני) שלא בדק את חברתך לא מכיר אותה ולא יעקוב אחריה בהמשך בהצלחה עמי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית