בבקשה בבקשה תענו לי.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

03/11/2001 | 00:36 | מאת: לא רופא

איך אפשר לדעת אם מישהו משוגע ----- או לא נורמלי????????

03/11/2001 | 00:47 | מאת: איזיק בירמבוים

אם השאלה שלך רצינית, פסיכיאטר הפורום יענה לך. בינתיים תעיין בהתכתבות בין הצנזור ,איתן ו HERA הינה לך דוגמאות של משוגעים

03/11/2001 | 00:52 | מאת: איתן

לאיזיק היקר:)) אני למדתי בחיים הקצרים שלי במדינה הזאת:))) שקודם כל עצם זה שאנחנו פה אנחנו משוגעים:)) ודבר שני שהמשוגעים הכי נורמלים פה:)) אז איך שלא יהיה אני שמח ליהיות משוגע ואני גם שמח ליהיות במדינה המופרעת נפשית שלנו:))) אם כל הרע העוד יותר רע והמעט טוב:)) איתן

03/11/2001 | 02:13 | מאת: HERA

אתה צריך לפגוש אותי, ואז תדע מה זה לא נורמלי!

03/11/2001 | 02:38 | מאת: איתן

תפסיקי להצתנע:)) @-----)---- איתן

03/11/2001 | 08:21 | מאת: אמיר

herra אני נורמלי? לאחר כל ה"מעשים" שלי אני נחשב לנורמלי?

03/11/2001 | 09:24 | מאת: ד"ר יוסי אברהם

שלום רב, יש manuals שבהם ניתנים תבחינים, לתחומי הפרעה רבים (חרדה, תוקפנות, מיניות, וכו' וכו') שלפיהם אנשי המקצוע אמורים לסווג את ההתנהגות. העניין אינו פשוט או חד משמעי במקרים גבוליים. אנשי מקצוע מגיעים לא פעם לאבחנות שונות, ובמקרים משפטיים או רפואיים רבים נדרשת הלימה בין שניים או שלושה אנשי מקצוע, כדי "ללכת" עם האבחנה. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

03/11/2001 | 15:32 | מאת: HERA

שלום, למעשה התשובה שלך "חסרת מענה"... מכיוון שמי ששאל את השאלה עדיין לא יודע אם הוא נורמלי או לא. אם זה כ"כ חשוב לו, שיפנה לאיש מקצוע, שיאבחן אותו... ואז התשובה שלך תהיה רלוונטית - לגבי קביעת האבחנה ועד כמה היא לא חד-משמעית.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית