טיפול באם מבוגרת

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/11/2001 | 22:53 | מאת: רונן

לאמא שלי שהיא בת 73 יש דכאון עמוק ונמאס לה לחיות בסבל. יש לה בעיות עיניים, רגליים, חוסר שינה ובדידות. היא לא מוכנה לקבל טיפול פסיכולוגי. כיצד לדבר איתה כדי לעודד את רוחה ולשכנע אותה לצאת מהבית ולהתחיל להנות מהחיים ומנכדיה ומשפחתה.

03/11/2001 | 02:07 | מאת: טלי וינברגר

רונן שלום רב, הייתי ממליצה לך לפנות עם אמך לפסיכוגריאטר לצורך אבחון. יתכן וטיפול תרופתי, אנטי דיכאוני ישפר את פני הדברים ללא צורך בטיפול פסיכולוגי. תברר בקופ"ח איפה וכיצד ניתן להגיע לפסיכוגריאטר, ותמשיך משם... שבת שלום, טלי פרידמן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית