טלי יקרה......

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/11/2001 | 12:22 | מאת: אליאן

היי יש לי המון מה לכתוב אבל בעצם אין כלום !!!!!!! או אולי הכל מבולבל....ואני לא יודעת בכלל מהיכן להתחיל...... למה החיים כל כך מסובכים ? רגע אני חושבת שאני על דרך המלך...ואופס ! הבעיות צצות כפטריות לאחר הגשם... אני צריכה לעצור את הזמן...וזה בלתי אפשרי.... כמו שאמרתי..שמשבר יגיע חודש + אחרי הכניסה לפנימיה,כך זה באמת קרה. כבר אין לי כח ואני צריכה רק זמן "להתאבל"... אבל יהיה בסדר לא ? אגב, היה לי כייף לקרוא את ההודעה שלך... :-)

03/11/2001 | 02:13 | מאת: טלי וינברגר

אליאן יקרה, אמרת הרבה, ולא אמרת כלום... מה שהצלחתי להבין שנורא קשה לך עכשיו, והגיע המשבר שצפית... אני מקווה שלמרות שנראה לפעמים שהכל קורס ואין יותר כוח, בכל זאת את מוצאת נקודות אור, וזמן לנוח לכמה שניות מהמירוץ המטורף הזה... החזיקי מעמד... טלי פרידמן

03/11/2001 | 03:18 | מאת: איתן

טלי אמרו לך פעם שאת נשמה טובה:-) אם לא אז הגיע הזמן:) את באמת נשמה טובה:) אני רואה מה שאת כותבת את העדינות הסבלנות,הסובלנות והנימוס. הם באמת ראוים לציון. אני באמת מתכון לזה. תמשיכי ליהיות נשמה טובה:) כי זה מאוד חשוב ומועיל @-----)----- שבת שלום ושבוע טוב:) איתן

03/11/2001 | 13:14 | מאת: ויוי

כיתבי יותר , אני יכולה להבינך כי יש לנו המון משותף, לא תמיד יש לי רצון לכתוב עלי , ,ודי תמיד יש רצון לעזור לאחרים , וכנראה שמתוך הכתיבה לאחרים אני מיתחברת לעצמי גם . לא תמיד אני יכולה לכתוב לאחרים , שהם לא מוכרים , ותמיד אני מצפה לפגוש את הח'ברה הותיקים ,תמיד , תמיד ,אני חושבת עליהם , (אפה אפה אתם ,,,) אני יודעת שהם נימצאים אפה שהוא ועדיין מיתמודדים ,עם אותם בעיות , ( אני מאד אשמח לשמוע על הצלחות גם ). כרגע וכבר המון שנים אני מיתמודדת ביחד עם בני ( במחלות של שנינו עם המיממסד ,עם החברה ,ועם החיים )לבד ,מיתוך בחירה או חוסר ברירה ,עם כל מה שמישתמע מכך . לפעמים אני מלאת אנרגיה ולפעמים אני לא , ,ואומר לטובת המקום הזה ,שהמון פעמים נאחזתי כאן ,ויכולתי להיות שוב בשליטה . הנה ניתקלתי בשמך במיקרה , ואני מוצאת עצמי כותבת לך מיתוך אמפטיה שיש בליבי אליך . אליאן יקרה ,מקווה שלא תאבדי את חוזקך ואת יכולתך הבלתי נידלים ,ויש לך זאת מיתוקף תפקודך כאם ואישה חכמה ,תמשיכ י הלאה בכל מחיר , ותיראי שיהיה יותר בסדר ,,קצת . שלך באחוות לוחמים ואוהבים ויוי.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית