GINKGO BILOBA

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/11/2001 | 11:17 | מאת: MAYTAL

בני בן 17 סובל מבעיות קשב וריכוז. הוא ילד מאוד אינטלגנטי שקת ומופנם. טופל עליידי מומחים בעקבות ניסיון אובדני לפני שנתיים. לפני כחצי שנה הפסיק טיפול תרופתי אנתי דיכאוני. הימליצו לי לתת לו ג'נקו בילובה מכוון שזה מטפל בתכום הקוגנטיבי ויכול לעזור לו לעשות "סדר בראש". שאלה : האים זה אכן נכון ? האם זה יכול לעזור לו בתכום הריכוז והקשב? האים זה יכול להזיק? תודה מראש.

02/11/2001 | 15:47 | מאת: אפרת

הייתי רוצה להוסיף שאלה שקשורה בזה אני לוקחת בערך כחודש את הכדורים האלו האם הם באמת טובים כנגד דיכאון ? אפרת

03/11/2001 | 08:22 | מאת: הצעה מעשית

חייבים לעבור אבחון מכיון ואפשר לטעות וליחס דכאון לבעיות הנוצרות מהפרעת קשב וריכוז ישנם אתרים העוסקים בכך באנגלית ובעברית: http://community.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=f/index&forum_id=1280&cat_id=306 הטיפול בריטלין הינו עבור התופעה הנ"ל ואולי לכן יש לך הטבה בברכה.

03/11/2001 | 06:05 | מאת: דר' עמי אבני

מיטל שלום בנך סבל בעבר מקשיים משמעותיים אם הדברים הגיעו עד נסיון לפגוע בעצמו אם הומלץ על טפול נוגד דכאון נראה שלפחות איש מקצוע אחד חשב כך אנא קחי את העניינים ברצינות ותפסיקי עם השטויות של צמחי מרפא אנא קחי אותו להתייעצות עם איש מקצוע רציני שיבדוק אותו יצור עמו קשר, יקח אחריות על מצבו ועל הטפול בו (אם צריך) בברכה וצר לי אם אני נשמע בוטה עמי

03/11/2001 | 08:10 | מאת: הצעה מעשית

ישנו אתר להורים ומבוגרים בנושא קשב ורכוז בו נתן ללמוד המון !! http://community.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=f/index&forum_id=1280&cat_id=306 כאן תפגשו הרבה אנשים שכבר בדקו הכל . בברכה יורם.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית