,תחליף לרטלין

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/11/2001 | 10:42 | מאת: לוסי

היי אני אם לילד בן 11 הסובל מחוסר רכוז הילד מטופל ברטלין מזה שנה.תגובות או שנויים אנני רואה הילד עדין אינו מתרכז בלימודים. שאלתי היא: כמה זמן צריך לקחת רטלין כדי לראות שנויים ואם הטיפול מתמשך כבר יותר משנה ולא רואים תוצאות ,האם כדאי להמשיך או יש תחליף, כגון :תרופה טבעית ,ואם אכן קיים תחליף ,מהו?, אשמח לקבל תשובה מעמיקה . ואם אפשר בהקדם תודה מראש לוסי

02/11/2001 | 20:54 | מאת: אהרוני

אמא יקרה ריטלין הוא תשובה קלה למורים ולרופאים שימוש ממושך בתכשיר גורם להיטפשוט של הילד ואז התוצאות עלולות להיות גרועותיותר יש תחליף אלטרנטיבי לבעיה והוא טיפול בעזרת ביומגנטים טיפול אשר הוכיח את עצמו גם בילדי ובעזרתו קבלנו תוצאות פנטסטיות לפרטים את יכולה לפנות אלי 8447726-04 373888-052 בברכה אהרוני

03/11/2001 | 06:09 | מאת: דר' עמי אבני

לוסי שלום תגובה לטפול לריטלים צריך לראות מיד או לכל היותר תוך מספר ימים שנה ללא תגובה - זה לא רציני אנא פני לפסיכיאטר ילדים ניתן גם לכאילו המתמחים בטפול ב הפרעות קשב להערכה חזורת ושקילת טפול (שאינו רק תרופתי ) בהצלחה עמי

03/11/2001 | 11:10 | מאת: לוסי

היי לפני הכל תודה על שהתיחסת לבעיתי. דבר שני: לפני כחודש בקשתי שוב אבחון אצל הפסיכיאטר לא רק שהוא לא קבל את זאת הוא גם טען שאין מה לעשות ההחלטה בידיי והמשך טיפול ברטלין תלוי בי אז בבקשה תואמר לי אם ר. מטפל מתיחס כך לנושא כה רגיש כאילו אין מה לעשות הטיפול בעצם בידייך מה נותר לי לעשות אני חושבת שלפסיכאטרים אין תשובה לגביי נושא כה רגיש וקשה לכן החלטתי על דעתי לפנות לתרופות מהטבע לפחות שהילד לא יפגע בעתיד ואז בעצם אין חזרה אני אשמח אם תציע לי רופא מומחה בתחום הטבוני תודה מראש לוסי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית