סרוקסט ותופעות לואי.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/11/2001 | 03:12 | מאת: זוהר

חברה שלי בעלת חשק מיני רב החלה לקחת 50 מ"ג סרוקסט ועכשיו אחרי שבועיים יש לה ירידה עצומה בחשק המיני וגם היא מדממת המון {מחזור לא סדיר}. יש לה גם התקפי חרדה ועצבים וחוסר מנוחה. היא גם סובלת מחוסר אורגזמה {לפני הכדור היו לה 2 אורגזמות ללא כל בעיה} הגיל שלה הוא 30. יש לי כמה שאלות. א}האים עיכוב האורגזמה יחלוף אים הזמן? ב}האים הדימום והמחזור יחזרו לתיקונם? מבקש תשובה ממומחה תודה..

02/11/2001 | 06:37 | מאת: דר' עמי אבני

שלום סרוקסט יכול לפגוע במיניות לרוב כל זמן נטילת התרופה כנ"ל מחזור עמי

04/11/2001 | 12:46 | מאת: שרון

תשמע.. אתה חייב לעשות הפרדה... המתח החרדה והעצבנות , זה קשור להפרעת החרדה בה מטפל הסרוקסט וזה יעבור! הקושי להגיע לאורגזמה ... הסרוקסט באמת נותן תחושה שהיכולת לגמור "קפואה" - משהו כזה.. אבל , עם ריכוז מצידה ופינוק מצידך זה חוזר ... אוקי , לאט שתיים ברצף אבל , אחת כמו שצריך. זה נסיוני

05/11/2001 | 04:37 | מאת: זוהר

קודם כל תודה על תשובתך. ולגבי הפינוק מצידי אני גם מפרגן לחברתי וגם מפנק אותה במסג טוב וליטופים גן עדן. ומהלל אותה ואת גופה ואומר לה כמה אני אוהב את כולה. האים צריך יותר מזה?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית