לאמיר ונשותיו

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/11/2001 | 01:24 | מאת: הצנזור

לאמיר שלום! אני מתנצל אם נפגעת ממני שקרתי לך סוטה מין. הפעם יצאת בזול מהמציצנות שלך אבל תדע לך שאתה עלול להסתבך. אני מבין שאתה במעין מסע להרחבת האופקים בתחום המיני. אתה מתגרה מכך שאתה שוכב עם אשה המבוגרת ממך ב- 14 ובמקביל אתה שוכב עם בחורה אחרת. אם תרגיש שעם הזמן תיזדקק למצבים חריגים יותר כדי להתגרות מינית תדע לך שאתה נכנס למסלול בעיתי. זו דעתי ,אולי אני צודק, אולי אני טועה מי יודע. אני מאחלת לך הנאה מרובה עם נשותך ומקווה שאתה לא מוותר על קונדום.

02/11/2001 | 02:21 | מאת: איתן

צנזור יקר או יותר נכון צנזורית יקרה:))) ככה אומרים ככה מדברים:))) אני מסכים ב 100000000000000000% אם דעתך זו. מזה אפשר ללמוד. הפחדה לא עוזרת. כי אנשים עושים דווקא. אני מקווה שפניתי אליך בלשון זכר לא פגעה בך. אם כן אני מתנצל. איתן:)

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית