יפעת צדוק

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/11/2001 | 01:10 | מאת: מאיר קריוקי

מצאתי באינטרקום... יפעת צדוק מטפלת מנוסה בתחומי הריפוי האנרגטי והרוחני. התמחות בהילינג עמוק המתבצע בעזרת ישויות מסייעות ומציאת הייעוד באמצעות קלפים, כלי תיקשור וחיבור ואני הגבוה של המטופל. 035166592 053584765

02/11/2001 | 02:00 | מאת: HERA

פעם אחרונה שניסיתי למצוא את היעוד שלי בעזרת קלפים יצא לי מלכה עלה שחורה... מה זה אומר עליי?

02/11/2001 | 02:31 | מאת: איתן

זה אומר שייבשת את הפרחים שלך כי לא נתת להם מים:))))) כרגע את המלכה. אם לא תשקי את העציצים את תהי גננה:)))) אולי זה בעצם אומר שאת כרגע כמו עלה שחור אם כל המצב. אבל בסוף תיהי מלכה. ואת האמת מגיע לך ליהיות מלכה:))) אולי תעשי פה סדר באתר:)))) תסלקי את החוצנים מפה:))) @--------)----- איתן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית