שאלה לד' פלד \ פסיכיאטר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

08/11/2000 | 11:53 | מאת: ענת

שלום רב, בתאריך 8.11.2000 שעה 11:44 עניתי לשאלתך לגבי בדיקות הדמייה . רק לתשומת לבך , שתגובתי לא " תבלע" בין השאלות . מצפה לתשובתך, שוב המון תודה

08/11/2000 | 22:41 | מאת: ד"ר אבי פלד

משום מה אני לא רואה את תשובתך תוכלי לחזור עליה?

09/11/2000 | 20:30 | מאת: ענת

שלום דר' פלד, לגבי שאלתך- כן. עברתי CT, MRI , מיפוי עצמות וכמובן רנגן. הממצאים היו: פריצת דיסק ל5-ס1 וכיפוף במפרק עצם הזנב. למעט הפריצה , הכיפוף עצמו אינו בהכרח גורם לכאבים . ישנה אנשים עם אות העקמומיות ואינם חווים כאב. כלומר , אכן נתגלו ממצאים אובייקטיבים ואני מטופלת בכדורים אנטי דלקתיים. קיבלת י זריקות קורטיזון בעצם הזנב , ללא הועיל. שאלתי , כאמור , לגבי טיפול בכדורים אנטי דכאוניים \ חרדה במגמה לשכך את הכאב הפזיולוגי ??? האם מצב נפשי מהווה " טריגר " או מחריף כאב קיים ???

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית