HERA

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

01/11/2001 | 18:44 | מאת: צוות החוצנים

יש לנו הרגשה שאת לא לוקחת אותנו ברצינות. הסקפטיות והציניות שלך פוגעות באנרגיות שלנו. אנא שדרי בתדר אחר. אגב אנחנו מארגנים גם ארועים , חינות, בר מצוות וחתונות. מחירים מיוחדים למשתתפי הפורום!! נצלו את ההזדמות לפני שאנחנו ממריאים!!!! יאללה מותק צאי מהבאססה . תני חיוך !!!!!!!!!!!! יופי כל הכבוד הצנזור

01/11/2001 | 20:39 | מאת: HERA

שלום לכל החוצנים באשר הם.... בסך-הכל ציינתי שאתם לא לבד פה... אם אני גרה עם אחת כמוכם זה אומר שאני מזלזלת בכם? אגב, מה עם לוויות? כמה עולה להרים ארוע?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית