שאלה חשובה מאוד

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

08/11/2000 | 10:54 | מאת: דורון

שלום מזה חודש אני מטופל בפרוזק לאחר שטופלתי בסרוקסט בעקבות חרדות קשות הקשורות לשירות צבאי, אני אמור להתחיל טיפול פסיכיאטרי ושאלתי היא האם במצב כזה אני כשיר לבצע שירות מילואים. הרגשתי היא שאינני מסוגל אך האם גם הצבא יתייחס לעובדה זו ?

08/11/2000 | 22:44 | מאת: ד"ר אבי פלד

כן הצבא ישחרר אותך עליך לבקש בדיקה אצל קב"ן דרך קצינת קישור לבדיקה תביא מהפסיכיאטר מיכתב המפרט את הטיפול שאתה מקבל אתה תשוחרר עם סעיף פסיכיאטרי של 21 יהיה דיווח אוטומאטי למשרד התחבורה - יקראו לך לשיחה עם פסיכיאטר של משרד התחבורה אבל 99% שלא ישללו לך את הרישיון

09/11/2000 | 19:44 | מאת: טלי וינברגר

דורון שלום רב, הצבא חייב להתייחס לכך. אתה יכול לקבל חוות דעת מהפסיכיאטר שנתן לך את הסרוקסט, ולהגישה לצבא. במידה ויש לך תחושה ששירות מילואים יזיק למצבך וידרדר אותו, עליך לפעול לביטול או עיכוב של השירות, עד שתעשה את כל ההליכים עם המחלקה לבריאות הנפש שבצבא. אם אתה זקוק לסיוע נוסף, אתה יכול להתקשר אליי (הפרטים נמצאים בכרטיס האישי, תקליק על שמי). בברכה, טלי פרידמן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית