בקשת מידע מהרופא ומבחורים שהשתמשו בסרוקסט/פרוזק

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

01/11/2001 | 16:41 | מאת: רוני

היי בתקופה האחרונה אני נמצא בלחץ נוראי. רופאת המשפחה אמרה לי שפרוזק מתאים יותר לבחורים צעירים מאשר סרוקסט (מבחינת התיפקוד המיני). הייתי מעוניין לדעת על השפעת הסרוקסט/פרוזק על התפקוד המיני. כלומר ההשפעה שלו על החשק המיני וההשפעה שלו על הזיקפה והשפיכה. מה עדיף (מבחינת תפקוד מיני) , הסרוקסט או הפרוזק? (כמו ששמתם לב ההשפעה של הכדורים על התפקוד המיני מטרידה אותי) בתודה מראש

01/11/2001 | 18:59 | מאת: "אור

אני הייתי ממליץ על "אפקסור" שלא פוגע מניסיון בתפקוד המיני

02/11/2001 | 06:41 | מאת: דר' עמי אבני

רוני שלום התגובה היא אישית והכללים האילו יש להם ערך חקלי אם החשש משמעותי עדיף בכלל להתחיל באפקסור (שגם הוא לא מובטח) בהצלחה עמי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית