סרוקסט או קסנקס?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

01/11/2001 | 10:40 | מאת: ג'ודי

שלום, רציתי לדעת מה ההבדל בין סרוקסט ל- קסנקס, איזו תרופה יותר יעילה לטיפול בחרדה ובדיכאון, באילו מקרים נותנים סרוקסט ובאילו מקרים נותנים קסנקס?

01/11/2001 | 11:23 | מאת: הקטור

שלא תעיזי לגעת בקסנקס. אני מכור לתרופה זו 11 שנה ( ושלא באשמתי) מברר דרך להגמל ממנה. מדובר בתרופה ממכרת ממשפחת הבנזודיאזפינים. מיליוני חולים בעולם מכורים לתרופה זו ללא יכולת להגמל. כיום ישנו מגוון של תרופות חלופיות נגד חרדה ודכאון שאינן ממכרות. בהצלחה הקטור

01/11/2001 | 12:59 | מאת: "אור

מה העינים? איך מיתקדם? היתקשרתי אליך לברר מה מי מו אבל אשתך לא הבינה מי נגד מי תרים טלפון ....איש יקר !!!

02/11/2001 | 06:42 | מאת: דר' עמי אבני

ג'ודי שלום איפה איפה איפה הרופא שלך ? לטעמי - לא קסנקס (ממכר ולא מועיל בטטוח הארוך) לגבי סרוקסט או תרופה אחרת יש לבדוק אישית את האדם בהצלחה עמי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית