מילואים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

31/10/2001 | 19:31 | מאת: תום

שלום רציתי לדעת אם מישהו יכול להגיד לי בוודאות אם מיתיחסים ברצינות בצהל למילואימניקים שסובלים מדיכאון מתעסוקה קרבית?

31/10/2001 | 20:51 | מאת: ד"ר אורן קפלן

תום שלום האם תוכל להסביר את שאלתך, בעיקר על איזה דיכאון מדובר ומתי הוא מתעורר. האם ניסית לפנות לגורם צבאי כלשהו? בברכה ד"ר אורן קפלן

01/11/2001 | 19:13 | מאת: תום

שלום דוקטור! בתשובה לשאלתך: אני הייתי חייל גובניק בסדיר וכיון שאני חובש קרבי בצבא אני לרוב מוצב בתעסוקה קרבית וכדומה. בכול פעם שאני מקבל צו קריאה מתחילות לי כול מיני תופעות פסיכוסומתיות וכדומה לתקופה שיכולה להגיע לשבועות ואפילו חודשים כגון: קשיי נשימה, כאבים בחזה,מיצמוצים בעיניים,פריחות בגוף,חוסר תיאבון,עצבים. ממש לא טוב ועוד מאז שאימי נפטרה ליפני כמה שנים אני חיי קצת בחרדות.בכול אופן אני חושב שאני סובל מסוג של לחץ וחרדה,אני מפחד ללכת לפסיכיאטר כי אני לא חושב שיתיחסו אלי ברצינות בצבא! אשמח לישמוע את דעתך בנושא! תודה!

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית