רפואה משלימה באמצעות חוצנים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

31/10/2001 | 15:25 | מאת: אלי

מצאתי באינטרנט... ישאלה שולה: מטפלת ברפואה משלימה בעזרת רופאים שהגיעו מהחלל החיצון. נשמע מוזר? אולי אבל זו האמת. יש לי צוות של עשרה רופאים שהגיעו מפלנטות שונות מהקוסמוס,כל אחד מהם מןמחה למשהו כמו: רופא כימאי,גיקולוגית, פסיכולוגית, כלי דם ועצבים ואנדוקרינולוגיה וכ"ד. ניתן לראותם לכל בעלי יכולת וראיה על חושית טלפונים: 046953596 04695433 נידד 053750693 שולה מעבירה סדנאות וראיה על חושית ותיקשור. מיוחד מלמדת את השימוש במרכבה!!! הסדנאות מועברות באמצעות אנרגיות גבוהות אפילו מעל החוצנים -תום של פסגת האין סוף.

31/10/2001 | 15:56 | מאת: HERA

יש לי כבר חוצנית משלי בבית - צריך לפגוש את אחותי בשביל להבין.

31/10/2001 | 23:37 | מאת: איתן

משוגעת:)))) אני רואה שבכל זאת לא איבדת את חוש ההומור שלך:)))) @-------)---- איתן

01/11/2001 | 01:50 | מאת: אלוהים

אני ממליץ בכל פה על המרפאה אני בעצמי שלחתי את החוצנים לרפא אתכם - במיוחד את החוצן הגניקולוג. נ.ב. פורום בריאות הנפש או לא???

01/11/2001 | 15:33 | מאת: HERA

אלוהים יקר, איפה לעזאזל אתה נמצא? לא אכפת לך שהרב שך גוסס? וכמו שכבר ציינתי, יש לי כבר חוצנית פרטית.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית