ל noname

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

31/10/2001 | 00:23 | מאת: איתן

נוניים יקירתי:) קודם כל תיראי את תשובתי אליך בדף 453. דבר שני תסבירי לי אם את יכולה.למה או מאיפה כל העצבות שבך? למה או האם יש סיבה לזה שאת קוראת לעצמך נוניים ולא בשם אנונימי אחר? והאם אני יכול לשמח אותך איך שהוא?:))) אולי פרח @----)---- או משהו טעים @ (שטרודל (תפוחים או שוקולד)) או אולי קפה או שוקו??:)) אני אשמח מאוד לראות אותך מחייכת :)))))) ככה. איתן

31/10/2001 | 05:59 | מאת: רות

גם אני רוצה פרח :-)), שיהיה לך יום טוב. רות.

31/10/2001 | 10:13 | מאת: איתן

רות:) מה את עושה בשעות כאלו מוקדמות? תלכי לישון:))) אני לא אקפח אותך:))) אפילו תקבלי שני פרחים על התשובות היפות שלך:)) למרות שמגיע לך הרבה יותר:))) @-------)---- @---->--- @------)---- איתן:)))

01/11/2001 | 00:57 | מאת: איתן

הנה פרחים ליום חמישי:))) @-------)---- @---------)---- @--------)---- יום מצוין לך:)) איתן

31/10/2001 | 06:41 | מאת: noname

בוקר טוב תודה על הפרח דווקא "עצבות"? מכל התחושות שקיימות אצלי דווקא זו אחת שלא כל כך נמצאת שם. עצבות זו תחושה מובנת, מורגשת שמראה על בגרות נפשית ובשלות רגשית. לדעתי, בסופו של דבר היא אמורה להחליף תחושות כמו כעס או חרדה וללוות לכל החיים כשהיא נוגעת רק לעיתים-כאב שהתבגר. קפה נשמע מצויין אבל אני בטוחה שאני מכינה יותר טעים:-) בוקר, אני.

31/10/2001 | 10:09 | מאת: איתן

בוקר מצוין:) א. מה רע בכעס וחרדה? אלו תחושות טיבעיות. העצבות מקומה במקום מונח. העיניין הוא שצריך להכניס פרופורציות לדברים. ב. לא ענית לי על השאלה השניה בקשר לשמך. ואני לא אתן לך להתחמק:))) ואני עקשן:) ג. אני שמח לראות שאת גם מחייכת. ד. קשה להודות:))) אבל בקשר לקפה כנראה שאת צודקת. כי אני בד"כ שותה או מיים או שוקו. ככה שקפה זה לא הצד החזק שלי:))) וחץ מיזה קשה לצייר כאן כוס קפה:) אז תיצתרכי להסתפק בפרח:)))) @--------)---- איתן

01/11/2001 | 01:04 | מאת: איתן

הנה פרחים ליום חמישי:)) בכל זאת אני מתעקש לדעת את שמך לפחות:))) אם בא לך ליהיות דיסקרטית אז תישלחי לי לאי מייל. [email protected] נשבע לא לגלות בשום תנאי. אפילו אם יענו אותי:))) @-------)--- @--------)----- @-------)---- איתן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית