כבוד עצמי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

30/10/2001 | 09:35 | מאת: ורד

אני אשה בת 38 גרושה חייתי בזוגיות שגבר לא העניק לי כלום פעם פסיכולוגית אמרה לי שאם אני רוצה שגבר שעימו אני חיה יתן לי כבוד ,הבן שלי וכל אדם אחר יתן לי כבוד אני צריכה קודם כל לתת כבוד לעצמי ואז אחר ידע להעריך ולתת לי כבוד שאלתי היא : איך אני עובדת על עצמי לתת כבוד לעצמי ושגם גברים ידעו להעריך ולהשקיע בי כדי לא לחזור על טעויות העבר. תודה מראש

30/10/2001 | 22:56 | מאת: אורה

זאת שאלה טובה אבל לא כזאת ששואלים בפורום אינטרנט התרגלת שלא לרכוש כבוד לעצמך במשך שנים ועכשיו את מעונינת להפטר מהרגל זה רק רק רק עבודה קשה וארוכה עם פסיכלוג טוב

31/10/2001 | 15:24 | מאת: דנית

כן נכון בדיוק, את צריכה קודם כבוד לעצמך... תנסי משהו לשבוע שאת מחליטה שזו אני ויש יותר גרועות מימני ואני בסדר ומגיעה לי כמו כולם אני לא שונה.. ותתחילי להתיחס אלייך ככבוד ספרי על עצמך על המעשים שלך תתחילי לתת לאנשים הרגשה שאוריה היא באאמת שוות כבוד כי ככה היא מתיחסת לעצמה, אז היא שוות כבוד ועוד דבר תעשי מה שנראה לך מתאים לך החיים הם שלך בידך ואת מחליטה מה לעשות איתם... תיהיה ברוכההה בייי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית