חרדות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

07/11/2000 | 23:24 | מאת: א

לד"ר פלד שלום, בעבר סבלתי מחרדות ומדכאון , טופלתי בפרוזק ובקסנקס לפי הצורך במשך שנה עד שלא היה צורך יותר. זה היה לפני שש שנים בערך. בתקופה האחרונה התחילו לחזור החרדות שגם התחילו להשפיע על התפקוד, כמו למשל ביטול לימודים. והן הולכות ומתעצמות. מדיכאון לא סובלת ברוך השם. מה עושים?? זה משהו שילווה אותי לתמיד?

08/11/2000 | 08:08 | מאת: ד"ר אבי פלד

ראשית תתחילי לקחת שוב את אותו טיפול - נהוג לחשוב שמה שעזר בעבר יעזור שוב לקיחת טיפול פותרת לך את הבעיה - לא צריך להיות מושפע מהצורך לקחת תכשיר תרופתי לאורך זמן וגם לכל החיים - זה לא אומר שאת אדם פחות טוב או פגום - אנחנו בעידן שאחוזים גדולים מהאוכלוסיה נוטלים טיפולים קבועים כדי להרגיש טוב ולתפקד (אינסולין לסכרת - לחץ-דם וכו..) זה סימן הטכנולוגיה המתקדמת של העדן המודרני שמאפשר איכות חיים ואורך חיים. ליפני עידן התרופות אנשים פיתחו דיכאונות בעוצמה של חוסר תפקוד מוחלט והתרדרות לדיכאון עד כדי התאבדות ברור לך מה עדיף בהצלחה תעדכני אותי - צרי איתי קשר ליעוץ נוסף דרך פרטים בכרטיס אישי (לחיצה על שמי בדף הפורום)

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית