"בעזרתו" (ציטוט לכולם)

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/10/2001 | 21:46 | מאת: noname

"-איזהו אויבו הגדול ביותר של האדם? -הוא עצמו. -איזהו אוהבו הגדול ביותר של האדם? -הוא עצמו. -מה עליו לעשות על מנת להשיג חרות אמת? -ללחום בעצמו בעזרת עצמו." סתם "שטות" קטנה שמצאתי ועלתה כאן הרבה פעמים...

29/10/2001 | 23:41 | מאת: HERA

ללחום בעצמו בעזרת עצמו? אז מי אמור לנצח?

29/10/2001 | 23:44 | מאת: HERA

היי, אני מניחה שההודעה הקודמת קצת "לא יציבה"... אבל אני חושבת שזה לא נורא, כי מישהו צריך לשאול שאלה טיפשית, זו אני... ליל מנוחה, HERA.

30/10/2001 | 06:51 | מאת: noname

אני מניחה שאין מנצח, משמע שהדרך רצופה בוויתורים... בכל אופן, זה היה ציטוט שמצאתי באיזה ספר (ואני קוראת פילוסופיה לפעמים), הוא נתון לפרשנויות, לא שמתי אותו על מנת לקבוע עובדות. אז בוקר טוב שיהיה לך. בתקווה שיהיה לך יום נקי. את מסוגלת. תעדכני אותנו גם אם לא הלך.כולם אמרו לך כבר, כולל אני, שאנחנו כאן בשבילך. אני.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית