לד"ר אבני שלום

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/10/2001 | 20:09 | מאת: אחות

מזה שנה אני סובלת ממתח, עצבנות. פניתי לפסיכיאטור שניסה להתאים לי כדורים. חלק מהם לא השפעיו וחלק לא יכולתי לקחת. כוונה לתרופות פסיכיאטריות. כרגע אני מקבלת clonex / מזה חודשיים אני סובלת מכאבי בטן תחתונה. עשיתי US וCT הכל תקין. בדיקות דם תקינות. היתי אצל רופא נשים ואורולוג והם לא מצאו דבר. הכאבים חזקים מאוד באים והולפים. האם זה יכול להיות קשור עם מצב נפשי שלי? תודה על התשובה.

30/10/2001 | 05:25 | מאת: דר' עמי אבני

אחות שלום אם אין ממצא גופני ובודאי (אך לא רק) אם יש סמנים מלווים של דכאון או חרדה (הפרעות שינה, תאבון ירידה הנאה מצב רוח דפיקות לב קוצר נשימה ... ) - הייתי מנסה טפול בנוגדי דכאון (ובודאי לא בקלונקס בהצלחה עמי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית