HERA&noname

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/10/2001 | 17:45 | מאת: איתן

עץ חדש:))) רציתן שאספר על עצמי. בסדר:) את האמת הגעתי לכאן במקרה. קראתי כתבה על חלומות ועיניין אותי למה חלמתי את אותם חלומות כמה פעמים. שליפני שבוע התבררו שיתכנו כמציאותיים ראו דף 443. ואז התחלתי לעיין בשאלות כאן. וניסחפתי לתוך הפורם הזה. אני לא השתתפתי באף פורם ליפני כן. זה הפורם הראשון והיחיד שאני משתתף בו. אני בן 27 עניים כחולות לא בלונדיני:)) (שטני) :))) את האמת חלק מהידע שלי נובע מהדרכה בתנועת נוער ליפני הצבא. הדרכתי שנתיים. הדרכתי גם ילדים בקיטנה. ובנוסף באופן אישי הייתי בישן ליפני הצבא. בנות היו אצלי כמעט כמו אלוהים (בקטע האישי). כנראה שהשאר זה עיניין של אופי. בצבא החלטתי להשתנות ז"א לא ליהיות בישן ולא להפגע מכל דבר שאומרים, כי אנשים כל הזמן אומרים. התחלתי להתחיל אם בנות. בהתחלה שיחות עד שתפסתי יותר ביטחון להמשיך הלאה. ועכשיו אם מישהי ניראת לי אז אני אומר לה או מזמין לקפה או משהו. ואני לא מתיאש כשאומרים "לא" מפני שאני יודע שבסופו של דבר אני יהיה אם מישהי אחת. ולכן יקח זמן ואני אמצא את האחת שלי בסוף (אני מקוה שלא בבית אבות:))). פעם אחת הייתי מדוכא בגלל מישהי ולא רציתי לראות אף אחת ואף אחד. ואז אמרתי לעצמי (יש לי פיצול אישיות:))) למה אתה צריך להפגע ככה. אף אחד/אחת בעולם לא שווה שאתה תפגע. תיזכור את הדברים הטובים שהיו ותסיק מסקנות אם טעית ותמשיך הלאה. כי רחמים עצמיים לא יעזרו לך. אז תעיף את התחת שלך מהחדר ותתחיל ליחיות כמו בן אדם. ומאז אני לא ניפגע משום דבר. אולי אני כועס או נעלב. אבל להפגע אני לא. מי שלא רוצה בקירבתי. אז אני הולך משם. כי אני לא אוהב ליהיות במקום שאני לא רצוי. אני משתדל לחייך כי זה לא מעניין אנשים איך שאני מרגיש (אני מתכוון לאנשים שלא קרובים אלי. אני מתכון לאנשים בכלל). ולמדתי שאם משדרים שימחה ואושר אז אנשים נמשכים אליך. כי לכולם חרא איפה שהוא. חוץ מזה אני מרגיש שלם אם עצמי ואם הדרך שלי ולכן אני מאושר. ואני מרגיש שמה שחסר לי זאת מישהי להמשך החיים. חוץ מזה אני אוהב להקשיב ויש לי המון סבלנות ואני באמת מתעניין ורוצה לעזור. או כמו שאומרים אצלנו "חומוס עושים באהבה או שלא עושים ביכלל":))) ולכן בנות יקרות:)) סיפקתי על עצמי רכילות עסיסית:))) ואם תירצו לשאול עוד משהו אני אשמח לענות בברכה ובכבוד איתן

29/10/2001 | 21:08 | מאת: HERA

איתן, איתן, איתן מה זה מאגר האופטימיות הזה? לעומתך אפילו הקשת בענן מחווירה... אתה לא חייב להישבע אמונים לפורום הזה (למרות שהוא המוצלח מבין יתר הפורומים שבדקתי...). למרות שרק פה יש בן אחד עם 2 בנות על עץ אחד :-).... פשוט גם הצוות וגם יתר המשתתפים תומכים מאוד. זה לא פורום "סגור" כמו הפורום של (לא אכתוב בשביל לא להשמיץ סתם). אל תגיד לי שהדרכת ילדים אובדניים בקיטנה :) :) :) פשוט אתה כותב דברים שמעודדים לחיות, וזה דבר שלא נאלצת לומר בקיטנה (אני מאוד מקווה...). ואגב, בבתי-אבות יש הרבה נשים מיוחדות, אז אל תתייאש... :)))) בקיצור, אל תיתן לבאסה שלפעמים מציפה את הפורום להפריע לך או לפגוע באופטימיות הזו... ואם אנחנו (הבנות...) מתחילות להקשות עליך - קח לך יום-יומיים חופש מאיתנו... נחמד להכיר אותך יותר, HERA.

30/10/2001 | 01:33 | מאת: איתן

הרה יקירתי:)) אני לא נישבע אמונים לפורם הזה:)) פשוט זה פורם מרתק. במיוחד שתי בחורת אם בחור על עץ:)) וזה נכון רוב האנשים פה תומכים ועוזרים. ויש כאן תשובות ניפלאות ממש. אני גם לומד מזה. ונכון בקיטנה אני לא צריך לעודד ילדים ליחיות אבל יש בעיות אחרות לילדים בגילאים האלו. ולמדתי עליהם די הרבה. ואני צינתי את העובדה הזאת כי יש כאן אנשים. שהניסיון והידע הזה יכולים לעזור להם. ואולי אפילו לך כשיהיו לך ילדים:)) אני יעשה להם ביביסיטר:))) אני אוהב את החיים למרות שהם לא קלים. וגם לי יש את ריגעי הבסה והכעס על העולם. אבל אני מיתגבר על זה. כי למדתי לשלוט על מצב הרוח שלי. (אני משעשע את עצמי אם הפיצול אישיות שלי:))) דחקות ממש:))) ואתן לא מיאשות אותי אפילו לרגע. ואם אני אצא לחופש אז אני אבוא לגן חיות שיש לך בבית:))) ואז את תוכלי לצאת לחופש ב ע צ מ ך :)))) איזה חיות יש לך? או יותר כדאי לישאול איזה אין לך?:) אני הבילתי מיואש:)) איתן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית