לנזבורה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/10/2001 | 10:40 | מאת: נטעלי

היייייייייי אחותתי (אחת, נזבורה) כול כך היית חסרה לי, אחת, אני חייבת מימך דבר אחד שתגידי לי את כול הנראה לך.... אני מדגייסת ב 4 לדצמבר. אוטו טו..... פחד מתחזק מיום ליום הפחד להיות לבד, ובכלל הפחד להיות כמו אז בעבר לא חברותית בודדה בלי חברות מנודה..... אני לא לא לא רוצה את זה שוב!!!!!!!!!!!!!!!!!! אנה אחת אני כול כך מפחדת, הריי סביר להניח שאם תמממממממיייד הייתי כאחת כזו אז גם בצבא זה יהיה ויגיע......??תחשביי??? ואייך לך הייה? הייה שינוי מתיכון מבחינה חברתית??? אני ממש בדכאון מהפחד הזב שזה יחזור שוב כול הסיוט הזההההההההההההה וגם בגלל שאני מפחדת שבנות בבסיס ישנאו אותי כבר ביום הראשון(יחפשו אותי) לצעריי הרב אני נראת טוב דבר שהייתי מעדיפה לאחרת. מחוץ כנאה שגורמת לשנאה אין מזה כלום..........מבינה כמה דברים יש לי חיי גרועייםם אוהבת גם נטעלי

30/10/2001 | 02:40 | מאת: נזבורה (בעבר אחת)

היי נטעלי! קודם כל - מזל טוב על הגיוס המתקרב. ואני באמת בטוחה שזה יעשה לך רק טוב. וכן, אצלי יש שינוי אדיר מתקופת התיכון (שזה שלושים שנה בדיוק) ועד עכשיו. אני לא אגיד לך שהכל וורוד, אבל אצל מי כן? אין בכלל חיה כזאת, שהכל תמיד וורוד. אבל בסך הכל, מילדה מפוחדת שחוששת שכולם "יצביעו עליה באצבע", הפכתי לאישה שאני לא אגיד לך שמרגישה שיכולה לכבוש את העולם, אבל בהחלט אסרטיבית, יודעת מה שהיא רוצה, לא מהססת להגיד את אשר על ליבה...... ובקשר להופעה החיצונית הנאה שלך - זה נכס גדול שאל תצטערי עליו ובוודאי שאל תוותרי עליו! אין לך מושג עד כמה חיצוניות קובעת את הרושם הראשון וכמה היא יכולה לעזור/להפריע בחיים! ואני, בתור מי שלצערי הטבע לא נתן לה את המתנה הזאת, יודעת היטב מה זה! אני רואה איך מתיחסים לבחורות יפות ואיך לא פעם מתיחסים אלי ואומרת לך שוב - זהו נכס שאל תסתירי אותו אלא להיפך - תבליטי אותו! וכמובן, בבד בבד תטפחי גם את האישיות - ואני בטוחה שיש לך הרבה מה להציע! בהצלחה ובהרבה אהבה! נזבורה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית