התרופה החדישה ביותר לדכאון

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/10/2001 | 22:04 | מאת: ירון

ברצוני לדעת מהי התרופה החדישה ביותר הנממצאת היום בשוק, בסגנון פרוזאק וכדו. כרגע אני משתמש בסרוקסט מזה כשנה ללא הטבה משמעותית. אשמח לקבל ממך יעוץ בעניין.

29/10/2001 | 18:00 | מאת: דר' עמי אבני

ירון שלום התרפה האחרונה איקסל וברצינות - טפול תרופתי צריך וכדאי לבצע תחת פקוח ויעוץ שוטף כולל אם אינו מועיל או אם הוא מזיק התרופה החדישה ביותר אינה בהכרח הטובה ביותר או המתאימה ביותר בקצור - אנא פנה לרופאך והוועץ בו בברכה עמי

30/10/2001 | 11:46 | מאת: רונית

ברצוני לדעת האם התרופנ איכסל היא רק לדיכאון אוגם לחרדות. מה עושים אם תרופה מסוימת טובה לדיכאון וגורמת לחרדות? האם אפשר להוסיף חצי ואבן או שאסור.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית