עוד יום...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/10/2001 | 21:11 | מאת: HERA

יום מרגיז במיוחד, טוב לדעת שסופו מגיע. או רק מתחיל, כי בטח זה יהיה עוד לילה של נדודי שינה. כבר יומיים לא מקיאה ולא פוגעת בעצמי... אבל היום עדיין לא נגמר... אני מקווה שמחר אוכל לספור יום שלישי ללא נזקים. שיהיה לכולם לילה טוב... HERA.

28/10/2001 | 23:02 | מאת: גילי

הי , מה עובר עלייך?

28/10/2001 | 23:15 | מאת: HERA

אני בספק גדול אם מישהו באמת רוצה לדעת... זה פשוט... החיים כ"כ נפלאים, אז למה לא להשאיר אותם לאחרים, שבאמת יכולים להנות מהם?

28/10/2001 | 23:08 | מאת: טלי וינברגר

הרה יקרה, אפילו יום מרגיז במיוחד שכזה, סופו להסתיים. מזל טוב על היומיים ה"נקיים", אני יודעת כמה כל יום נקי שכזה הוא מלחמה קשה, ולצידה הצלחה אדירה. כל הכבוד... ליל מנוחה גם לך, טלי פרידמן

28/10/2001 | 23:17 | מאת: HERA

טלי, אני סופרת ימים... זה מצחיק... אבל הכל חזר אחרי כמעט 3 חודשים פחות אינטנסיביים. ואז מתעוררת השאלה? מתי זה יעבור ללא שוב? אני באמת לא מוצאת את מקומי!

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית