חרדה מנהיגה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/10/2001 | 07:37 | מאת: ימית

שלום יש לי רישיון נהיגה יותר מ10 שנים.אך לא נהגתי כי הסתדרתי עם תחבורה ציבורית. כיום יש לי ילד שהולך לפעוטון. והמרחק מהבית קצת גדול ויש יותר יציאות ובילויים.כך שקצת קשה לנו כעת עם תחבורה ציבורית.הבעיה שלי ושל בעלי(שאין לו רישיון נהיגה) שאנו מפחדים לקנות אוטו מחשש כבד לתאונות או שמה חלילה איזה מטורף יפגע ברכב מאחו ששם יושב הילד.יש לציין שיום אחד אני מחליטה לקנות אוטו,ויום אחרי זה אני קורה בעיתון שילד נפגע מתאונת דרכים ברכב.המצב כבר נימשך יותר מחודש ימים עד כדי כך שאני הפכתי להיןת עצבנית חוסר תאבון ואי יכולת לישון. האם משהו אצלי לא בסדר בראש? המתלבטת

25/10/2001 | 13:08 | מאת: ד"ר אורן קפלן

ימית שלום לאחרונה ניהלתי התכתבות בפורום בנושא דומה. אנא קראי את רצף ההודעות שמתחיל בקישור הבא http://www.doctors.co.il/forums/read.php?f=6&i=219509&t=219509 אשמח להמשיך איתך את הדיאלוג לאחר מכן אין מדובר "במשהו לא בסדר בראש" אלא בסוג של חרדה שמציף אותך וניתן לטפל בו. בברכה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית